Selecteer provincie

Ichthus Boekhandel De Goede Herder 079-3162081: openingstijden, online bestellen kan goedkoop of tweedehands.

Details

Adres
Dorpsstraat 74
2712AM Zoetermeer
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ichthusboekhandel Zoetermeer is de christelijke boekhandel voor Zoetermeer en haar regio. In de winkel treft u een uitgebreid assortiment bijbels aan, waarin alle gangbare Nederlandse vertalingen aanwezig zijn. De boeken die u vindt bij Ichthusboekhandel Zoetermeer zijn algemeen christelijk van karakter, maar ook reformatorische en evangelische boeken vindt u volop op de plan. Het aanbod van christelijke muziek is divers en omvat alles van koor, orgel, praise, worship en de christelijke gospelmuziek. Cadeau-artikelen treft u aan rond allerlei belangrijke thema's zoals geboorte, huwelijk, doop en belijdenis. Een grote verscheidenheid aan wenskaarten maakt het beeld compleet.

Ichthusboekhandel Zoetermeer is de naam waaronder we al weer geruime tijd werken, hoewel we voor velen bekend zijn als boekhandel de Goede Herder. Met het oog op onze andere vestigingen in Alphen aan den Rijn, den Haag en Leiden, is deze centrale naam verbindend. Het is ook de naam van onze website, www.ichthusboekhandel.nl waarop u veel informatie over de beschikbare titels en hun voorraad per winkel kunt vinden.

Ichthusboekhandel vindt het belangrijk om de bijbel te verkopen en goede christelijke boeken en muziek. Wij zetten met een team van professionele boekverkopers en gekwalificeerde vrijwilligers ons in om onze bezoekers zo goed mogelijk te bedienen met goede materialen en advisering.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw particuliere bestellingen, maar wij leveren via onze eigen vervoersdienst scholen en kerken in de regio.

Het gebied waarin wij werkzaam zijn omvat: Zoetermeer, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Leidschenveen, Leidschendam, Stompwijk, Benthuizen en Moerkapelle-Zevenhuizen.

U bent van harte welkom in onze winkel in de Dorpsstraat te Zoetermeer.

Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 17:30
Dinsdag : 09:30 - 17:30
Woensdag : 09:30 - 17:30
Donderdag : 09:30 - 17:30
Vrijdag : 09:30 - 17:30 en 19.00-21.00
Zaterdag : 09:30 - 17:00
Zondag : geslotenService:
Bezorgservice, Webshop

Toegankelijkheid:
Begane grond, doventolk op afspraak (mail), Gehandicaptenparkeerplaats, Toegankelijk voor rolstoelen

Producten:
Ansichtkaarten, bijbels, Boeken, cadeau-artikelen, CD, DVD, Kalenders, Wenskaarten

Soort boeken:
Christelijke boeken, dagboeken, Ebooks, Fotoboeken, kinderbijbels, Luisterboeken, Studieboeken, theologie

Betalingsmogelijkheden:
Contant, iDeal, Pin, VVV bon, nationale boekenbon, kadobon ichthusboekhandel, Incasso, Onder rembours

Aangesloten bij / Certificering:
BCB Brancheorganisatie Christelijke Boek, KBB, Koninklijke boekverkopersbond, Byblos, inkoopgroep voor de betere Christelijke boekhandel.