Velzen BV Drukkerij van 0113-501402: openingstijden, online bestellen kan goedkoop of tweedehands.

Details

Adres
Zuidweg 19
4413NL Krabbendijke
Zeeland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus4, 4413ZG, Krabbendijke
http://www.velzenbv.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Onze allround drukkerij is gevestigd in het Zeeuwse dorp Krabbendijke.
In 1919 vestigde Cornelis van Velzen een drukkerij met boekhandel aan de Dorpsstraat in Krabbendijke naast het voormalige gemeentehuis. Daar is het bedrijf uitgegroeid van kleine eenmanszaak tot een moderne, eigentijdse drukkerij met daarnaast een kantoorboekhandel.

De drukkerij is in 2003 verhuisd naar een nieuw pand aan de Zuidweg. Dat is modern ingericht volgens de huidige eisen op het gebied van milieu, veiligheid en arbo.
Als ondernemer en als particulier kunt u bij ons terecht voor een compleet dienstenpakket op het gebied van full color, meer kleuren en zwart-wit drukwerk. Met onze eigen DTP-afdeling, offsetpersen en afwerkmachines is onze drukkerij van alle markten thuis! Zo kunnen we u vakkundig, voordelig en snel van dienst zijn.Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Bedrukken, Boeken, Digitaal drukken, DTP, Etiketten, Foto drukken, Grafisch ontwerp maken / DTP, Huisstijl ontwerpen, Kopiƫren, Printen / uitprinten, Zakelijk drukwerk

Drukwerk papier:
Briefpapier, Etiketten / labels / adreskaarten, Factuurpapier, Flyers, Folders / reclamefolders / brochures, Geboortekaartjes, Kerstkaarten, Kranten, Magazines / tijdschriften, Orderformulieren, Rouwkaarten, Trouwkaarten / huwelijkskaarten, Uitnodigingen, Visitekaartjes

Type opdracht:
Familiedrukwerk, Promotioneel drukwerk / reclame drukwerk, Stationary drukwerk / zakelijk drukwerk

Afwerking:
Lakken, Vernissen

Doelgroep:
Particulier, Zakelijk

Betalingsmogelijkheden:
Contant